Киното като всички други изкуства винаги се опитва не само да

...
Киното като всички други изкуства винаги се опитва не само да
Коментари Харесай

Когато мечката докопа кокаина

Киното като всички други изкуства постоянно се пробва освен да следва трендовете, само че и да провокира всички сетива. Ето за какво виждаме всяка година най-различни филми.

Някои от тези филми са предстоящо положителни, други предстоящо неприятни, а има и значително изненади. Честно казано, все още не знаем към кои упования да причислим  Cocaine Bear . Но филмовият откъс на кино лентата несъмнено ни загатва, че би трябвало да към тези, от които безусловно не знаем какво да чакаме.

Причината е много елементарна - сюжетът се върти към надрусана мечка. Това е безусловно казано, само че си е тъкмо по този начин, тъй като ни демонстрира какво се случва, когато една огромна черна мечка докопа кокаин и ѝ стане... хубаво.

Трейлърът ни демонстрира, че кокаинът работи на въпросната мечка по необикновен метод и я прави извънредно нападателна и последствията за хората към нея са смъртоносни. Интересното е, че Cocaine Bear е основан на напълно същинска история.

Но в действителността следствията не са толкоз кървави, колкото филмовият откъс ни загатва, че ще са. Всъщност през 1985 година наказан контрабандист разтоварва чанта с кокаин над Северна Джорджия, само че тя изчезва и попада в лапите на близо 200-килограмова мечка. Три месеца по-късно мечката бива открита до към 40 пластмасови контейнера с опиата.

Cocaine Bear е по кината от 24 февруари 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР